Paintball

Op zoek naar een leuk uitje met een groep vrienden of familie? Kom een dagje paintballen!

Bij aankomst wordt de groep bij elkaar gebracht. Iedereen krijgt een uitrusting om tegen elkaar de strijd aan te gaan. Deze uitrusting bestaat uit een overall, masker en een wapen. U gaat met uw team 2,5 uur de strijd aan tegen uw tegenstander. De teams kunnen zelf samengesteld worden.

Voel u de spanning al? U strijdt met uw team tegen je tegenstander en uit het niets worden jullie aangevallen. Het is nu aan jullie om gebruik te maken van je schiet skills en de obstakels op het terrein. Hierdoor wordt het paintballen nog leuker en spannender. Duikt u liever achter een wand of rioolbuis of gaat u liever de hoogte in en klimt u in een uitkijkpost? Het kan allemaal! Bepaal uw tactiek en verras uw tegenstander. Welk team wordt er als eerst uitgeschakeld? Er kan natuurlijk maar één team de winnaar zijn!

De duur van het paintballen is 2,5 uur. Wij verzorgen maskers, wapens en overalls. En het is ook mogelijk om de jarige of vrijgezel in een konijnenpak te laten painballen. Bij de prijs zijn 50 paintballs beschikbaar. Tevens is het ook nog mogelijk om paintballs bij te bestellen. Het gebruik van kluisjes is gratis en ook maken we een leuke groepsfoto van de teams.

Het paintballen is inclusief:

2,5 uur paintballen
Gebruik van masker,wapen,overall
50 Paintballs
Gratis kluisjes
Groepsfoto
Konijnenpak voor de jarige of vrijgezel
Mogelijkheid tot bijboeken:

Extra paintballs
Langere speeltijd
Upgrade extreme gun
Ook ’s avonds mogelijk door de verlichte velden
Locaties:
Nederland: Assen, Eindhoven, Gouda, Harderwijk, Nijmegen, Rotterdam.
België: Antwerpen

Bijzonderheden:
Deelname in Nederland is mogelijk vanaf een leeftijd van 18 jaar.
Deelname in Antwerpen is mogelijk vanaf een leeftijd van 14 jaar.