Een onvergetelijke ervaring: rijden in een Ferrari California!

Het maakt niet uit hoelang u wilt rijden, kort of juist lang het is allemaal mogelijk!

Voorafgaand aan het rijden wordt alles over de auto uitgelegd, zodat u de ultieme ervaring hebt tijdens het rijden. Als deze instructie voorbij is kunt u meteen de weg op gaan. De Ferrari straalt klasse en snelheid uit daarnaast komt ook nog het feit dat het geluid dat de Ferrari California produceert zacht uitgedrukt verbluffend is.

De sensatie van het rijden in een Ferrari is niet alleen meer voor de rijken der aarde weggelegd. Integendeel, want Experience Wens maakt het voor iedereen mogelijk om u eigen droom uit te laten komen, hoelang droomt u er al van om in een Ferrari te mogen rijden?

De Ferrari is overal voor inzetbaar. U kunt onze Ferrari o.a. huren voor: trouwvervoer, zelf rijden, exclusief vervoer, evenement ondersteuning, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, gala, examenfeest, TV en vele andere doeleinden.

Klaar om in 3,9 seconden naar de 100 km/u uur te schieten. Het is een haast buitenaardse ervaring! Geniet van het prachtige design van de auto, de acceleratie, en niet te vergeten het schitterende geluid. Kortom, de klasse straalt ervan af. Dus, wacht niet nog langer, boek het nu!

U heeft meerdere tijdsopties. U kunt 15, 30 of 45 minuten rijden in de Ferrari California.

LET OP: voor deelname is een minimum leeftijd van 20 jaar vereist, met minstens 1 jaar rijervaring.

Bekijk onze agenda voor een locatie bij u in de buurt.