Over ons

Wij laten jouw dromen uitkomen!

Bij ExperienceWens verzorgen we de ideale helikoptervlucht, slipcursus of een rit in je droomauto. Je kunt bij ons rijden in exclusieve sportwagens, zoals de Ferrari California, Lamborghini Gallardo, Audi R8, Aston Martin en de Porsche 911. We doen er alles aan om jouw ervaring onvergetelijk te maken. Daar werkt iedereen aan mee: van onze vriendelijke klantenservicemedewerkers tot onze deskundige instructeurs. Bij ons kan alles! Zolang het binnen de regels van de wet past, kun je het bij ExperienceWens zo gek maken als je zelf wilt.

Ons team bestaat uitsluitend uit creatieve, professionals die jou in het zonnetje willen zetten. We zijn er om jouw dag tot een succes te maken, of je nou wilt rijden in een snelle sportwagen, een indrukwekkende tocht wilt maken in een luchtballon of wilt bungeejumpen. Onze experiences zijn in heel Nederland (en sommige ook in België) te boeken, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Bekijk voor meer informatie onze agenda.

Onze expertise: snelle auto’s

Wij bieden allerlei ervaringen aan, maar zijn gespecialiseerd in auto’s. Wil je graag eens een ritje maken in een bijzonder exemplaar? Onze medewerkers adviseren je graag over de auto die het beste bij je wensen past. Ook voor al onze andere experiences hebben we uiteraard deskundig personeel waar je terecht kunt met al je vragen. Zo zorgen we samen voor een geweldige dag!

Wanneer laat jij jouw droom uitkomen?

Contactgegevens

Contactgegevens:
Telefoon: 085 4897651
E-mail: info@experiencewens.nl

Adres:
Vogelkersberg 5c
3755 BN  Eemnes

KVK: 60564865
BTW nummer: 8539.63.435.B.01