Off-road en Quad rijden

Hebt u altijd al eens Off-road willen rijden, in een stoere 4×4 auto door ruig terrein? Gooi uw haar los en ga er voor! Maak het beest in u los en boek dit stoere mannen uitje! Uiteraard zijn de dames ook van harte welkom, durft u het aan?

Veel mensen noemen het Jeep rijden, maar waar gaat het om? Water, heuvels, schuin rijden, hellingen of andere uitdagingen, u komt er altijd doorheen. Onze instructeurs leren u precies wat u moet doen. Maar misschien nog belangrijker, we leren u ook wat u absoluut niet moet doen!

Op alle locaties zijn uitdagende parcours aangelegd, zelf kunt u kiezen welke locatie voor u het meest in de buurt is. Komt u uw stuurman kunsten testen? Uiteraard is het ook mogelijk om dit met een groep te boeken!

Als kerst op de taart staan daarna de Quads voor u klaar en kunt u hier uw stuurman kunsten nog op oefenen. Wij voorzien u van alle veiligheidsvoorzieningen zoals een helm, maar trek wel kleding aan die vies mag worden. Wij zullen ons best doen om u als blubber koning naar huis te laten vertrekken.

Boek nu een leuke dag weg, uiteraard kan het ook met een groep.

Locaties: Almere, Amersfoort en Harderwijk.
Voor de locatie Amersfoort geldt een locatietoeslag van €20,-