Een onvergetelijke Blokart Experience

In een kleine kart met een zeil in volle vaart over het strand rijden terwijl je de wind door je haren voelt en de zon op je gezicht staat: dat is blokarten! Of je nou een leuke activiteit zoekt voor een bedrijfsuitje, eens iets anders wilt doen met vrienden of er met kinderen op uit wilt trekken, blokarten is heel gemakkelijk en geschikt voor jong en oud!

Blokarten wordt ook wel landzeilen of strandzeilen genoemd en is een superleuke activiteit waarbij een beetje wind niet vervelend is, maar juist hartstikke handig! Die wind zorgt er namelijk voor dat jouw blokart vooruit komt. Er komt geen motortje aan te pas, dus het is ook nog eens een heel milieuvriendelijk uitje. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je niet vooruit komt, je hoeft niet te trappen of gas te geven. Met een beetje sturen en een touw strak trekken of juist loslaten breng je de blokart in beweging.

Blokarten aan zee of op het land
Liefhebbers van adrenaline, snelheid én het strand kunnen hun geluk niet op met blokarten! Zoek je een manier om je dagje naar het strand een beetje meer pit te geven? Overweeg dan eens om te gaan blokarten bij ExperienceWens. Bij ons kun je strandzeilen in Wijk aan Zee of IJmuiden óf landzeilen in Amsterdam. Een blokart is gemaakt van lichte materialen, zodat je zelfs bij een licht windje (windkracht 3) al kunt strandzeilen. De karts zijn bovendien zo sterk dat we zelfs met harde wind (windkracht 7) nog veilig het strand op kunnen. Onze zeilen passen we aan de wind aan, zodat je altijd de controle houdt.

Blokarten voor kinderen
Omdat blokarten zo toegankelijk is, is het geschikt voor jong en oud. Voor kinderen hebben we speciale blokarten en met een speciale kinderblokart trein maken we er een uitdagend uitje van vol actie en avontuur!

Hoe ziet blokarten bij ExperienceWens eruit?
1. Ontvangst op locatie met koffie of thee.
2. Uitleg over het blokarten en oefenen.
3. Zelfstandig over het strand rijden met je eigen blokart.
4. Napraten en ervaringen uitwisselen.

Zie je jezelf al over het strand zoeven met de wind door je haren en het zonnetje op je gezicht? Dan zien we jou binnenkort in een van onze blokarts!