Een onvergetelijke ervaring: rijden in een Aston Martin!

Misschien heeft onze Aston Martin geen schietstoelen of raketten, maar je voelt je nog steeds als James Bond zodra je in deze prachtige sportwagen stapt. Heb je altijd al eens willen rijden in een Aston Martin? Bij ExperienceWens wordt je droom werkelijkheid. Ervaar hoe het voelt om in een auto met 385 pk te rijden en accelereer van 0 tot 100 in 5,0 seconden. Beleef het echte Aston Martin rijden!

Vanaf het moment dat je op de comfortabele bestuurdersstoel gaat zitten, ervaar je de pure klasse van de Aston Martin. Maar op het moment dat je voor het eerst optrekt, ontdek je pas echt wat deze prachtige sportwagen in zijn mars heeft. Laat de V8 motor brullen en geniet van de bewonderende blikken van de mensen op straat.

Wil jij een Aston Martin rijden?
Wil je zelf ervaren hoe het is om als een echte James Bond in een sportwagen over de openbare weg te rijden? Bij ExperienceWens laten we jouw dromen graag uitkomen. Maak een onvergetelijke rit in deze unieke sportwagen. Deze typisch Engelse 8-cilinder haalt het kind in je naar boven. Ervaar zelf hoe het voelt om zo veel power op de achterwielen te hebben terwijl de motor voorin buldert.

Een Aston Martin huren
Wil je op een speciaal moment in een Aston Martin rijden? Het is ook mogelijk om onze Aston Martin Vantage te huren voor evenementen. Bijvoorbeeld voor een bruiloft, vrijgezellenfeestje, gala of bedrijfsevenement. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of een offerte op maat.

Hoe ziet een dag bij ExperienceWens eruit?
1. Ontvangst op locatie, op de achtergrond hoor je de motor van de Aston Martin al brullen.
2. Je krijgt uitleg over de auto en een korte demonstratie. Uiteraard hoort daar ook een blik onder de motorkap bij.
3. Het is tijd om in de auto te stappen! Kies voor een experience van 15 of 30 minuten.
4. Na afloop is er nog ruimte voor een fotomoment in én rond de auto.

LET OP: voor deelname is een minimum leeftijd van 20 jaar vereist, met minstens 1 jaar rijervaring.

Wil je op zaterdag of zondag in onze Aston Martin rijden? Houd dan rekening met een toeslag van €20. Kijk voor de data en locaties in onze agenda.