Jouw Bedrijfsuitje bij ExperienceWens

Een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren is niet altijd makkelijk. Daarom zijn wij er om jou te helpen.
Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje/personeelsdag? Wil je dit jaar weer iets fantastisch organiseren voor je collega’s? We organiseren samen een dag om nooit meer te vergeten, buiten dat het een super leuke dag wordt waarbij je ook goed wordt verzorgd qua eten & drinken, krijgt iedereen ook nog de kans om iets te leren. Alleen dan niet een saaie cursus maar een leuke actieve slipcursus.

We starten met een stukje theorie waarna we snel de baan op gaan om de theorie in praktijk te brengen. We gaan in ieder geval de noodstop behandelen en daarna de achterwielslip. Afhankelijk van de duur van de cursus kunnen hier nog meer onderdelen bijkomen.

Jij kent je collega’s het beste, dus bepalen we in overleg wat het ideale programma is voor jouw groep. Ben je met een grote groep, ook geen probleem. Dan splitsen we groep in een aantal subgroepen en vullen we de dag aan met andere leuke (sommige ook leerzame) activiteiten zoals de Ongevalsimulator, Shooting games, Quad rijden, Off-road rijden en nog veel meer bijzondere activiteiten.

Groot voordeel is ook dat wij landelijk opereren dus is er altijd een mogelijkheid om redelijk in de buurt een bedrijfsuitje/personeelsdag te organiseren. Wil je direct gebruik maken van het feit dat de groep compleet is, bijna al onze locaties hebben ook vergader/presentatie mogelijkheden.

Wacht niet langer en vraag hier geheel vrijblijvend je offerte aan, wij gaan samen kijken naar de mogelijkheden om er een top bedrijfsuitje/personeelsdag van te maken.


Anti-Slipcursus

Slippen met je collega's

Helikoptervliegen

Zo vrij als een vogel

Audi R8 rijden

Rij een echte sportwagen

Aston Martin rijden

Voel je een echte 007

Vraag nu een offerte aan!