Jouw Bedrijfsuitje bij ExperienceWens

Een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren is niet altijd makkelijk. Daarom zijn wij er om jou te helpen.
Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje/personeelsdag? Wil je dit jaar weer iets fantastisch organiseren voor je collega’s? We organiseren samen een dag om nooit meer te vergeten.

Jij kent je collega’s het beste, dus bepalen we in overleg wat het ideale programma is voor jouw groep. Ben je met een grote groep, ook geen probleem. Dan splitsen we groep in een aantal subgroepen en vullen we de dag aan met andere leuke (sommige ook leerzame) activiteiten zoals de Ongevalsimulator, Shooting games, Quad rijden, Off-road rijden en nog veel meer bijzondere activiteiten.

Groot voordeel is ook dat wij landelijk opereren dus is er altijd een mogelijkheid om redelijk in de buurt een bedrijfsuitje/personeelsdag te organiseren. Wil je direct gebruik maken van het feit dat de groep compleet is, bijna al onze locaties hebben ook vergader/presentatie mogelijkheden.

Wacht niet langer en vraag hier geheel vrijblijvend je offerte aan, wij gaan samen kijken naar de mogelijkheden om er een top bedrijfsuitje/personeelsdag van te maken.


Anti-Slipcursus

Slippen met je collega's

Helikoptervliegen

Zo vrij als een vogel

Audi R8 rijden

Rij een echte sportwagen

Aston Martin rijden

Voel je een echte 007

Opzoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje? Vraag nu een offerte aan!

  • Enkel in te vullen indien u al in het bezit bent van een voucher.