Motor slipcursus

Heeft u altijd al een keer een motor slipcursus willen doen? Dit is uw kans, wij bieden u een antislip cursus aan op onze eigen motoren. Hierdoor hoeft u dus niet bang te zijn dat je eigen motor beschadigd raakt.

Wij leren u echt motorrijden door middel van een speciaal ontwikkelde rijvaardigheidstraining. Deze “anti-slipcursus” is een goede training voor situaties die u in het dagelijks leven tegenkomt als motorrijder. Dit is een goede training om als beginnend bestuurder te doen maar als ervaren bestuurder kan u hier ook nog veel leren, u bent natuurlijk nooit te oud om te leren.

De inhoud van de slipcursus is vooral gebaseerd op het gecontroleerd kunnen remmen, dit is de sleutel om ongelukken te voorkomen en daarom ligt hier ook de focus op. U kunt op onze trainingslocatie echt ervaren wat de mogelijkheden zijn en hoe u dit dan precies uitvoert als het u gebeurd in het verkeer. U zult verbaasd zijn over de moeilijkheidsgraad en de mogelijkheden van de motor!

U hoeft geen speciale dingen aan te schaffen voor de cursus. Uiteraard kom je wel naar locatie met uw motorpak, helm, handschoenen en motorlaarzen. Veiligheid staat voorop tijdens het motorrijden, dat is tijdens onze cursussen niet anders. Als u niet over deze spullen beschikt dan kunt u jammer genoeg niet meedoen met de cursus. Het is dus uiterst belangrijk dat u in bezit bent van alle spullen.

Op onze locaties is het ook mogelijk om na de cursus met de anderen deelnemers een hapje en een drankje te nuttigen, zo kan je nog even napraten over de cursus of over hele anderen dingen natuurlijk.

De cursus duurt anderhalf uur en deelname is mogelijk op onze locatie in Almere en Weert.

Waarom zou u deze kans laten liggen?

Boek nu!