Zelf rijden in een Audi R8

Wil jij zelf rijden in een Audi R8? Dit is je kans!

Is in een sportieve Audi R8 rijden jouw droom? Wil je ervaren hoe snel deze sportwagen van 0 op 100 km per uur zit? Zoek je een origineel bedrijfsuitje? Of heb je altijd al eens in een exclusieve sportauto willen rijden? Dat kan bij ExperienceWens!

Vanaf het moment dat je je in de comfortabele, lederen stoel van de Audi R8 nestelt weet je het: dit gaat een mooi ritje worden! De krachtige 4,2 liter V8 motor zorgt voor een geweldige acceleratie waardoor de snelheid van deze sportwagen goed tot zijn recht komt. Ben jij klaar om met een brullende motor over de openbare weg te zoeven?

De Audi R8 is een heel sportieve auto, niet alleen om zijn technische specificaties, maar ook om zijn prachtige uiterlijk en interieur. De sportwagen is van binnen en van buiten afgewerkt met carbon fiber en beschikt over heel veel extra opties. En dan dat geluid; dat klinkt iedere autoliefhebber als muziek in de oren!

Hoe rijdt een Audi R8?
Het gevoel dat je krijgt als je in een echte sportwagen rijdt, is moeilijk te beschrijven. De acceleratie, de bulderende motor en het sportieve interieur zorgen voor een onvergetelijke rijervaring. Dat Audi met de R8 niet zomaar een sportauto heeft afgeleverd, blijkt wel uit de doordachte en geavanceerde technieken. Het spaceframe en de hydraulisch instelbare suspensie zorgen voor een ongeëvenaarde autorit.

Wil jij een Audi R8 rijden?
Wil je zelf ervaren hoe het is om als een echte James Bond in een sportwagen over de openbare weg te rijden? Bij ExperienceWens laten we jouw dromen graag uitkomen.

Hoe ziet een dag bij ExperienceWens eruit?
1. Ontvangst op locatie, op de achtergrond hoor je de motor van de R8 al brullen.
2. Je krijgt uitleg over de auto en een korte demonstratie. Uiteraard hoort daar ook een blik onder de motorkap bij.
3. Het is tijd om in de auto te stappen! Kies voor een experience van 30, 45 of 60 minuten. Wil je écht ervaren wat de Audi R8 kan? Stap dan in aan de bestuurderskant en laat je rondrijden door een van onze ervaren instructeurs.
4. Na afloop is er nog ruimte voor een fotomoment in én rond de auto.

LET OP: voor deelname is een minimum leeftijd van 20 jaar vereist, met minstens 1 jaar rijervaring.

We hebben verschillende mogelijkheden om je experience in onze Audi R8 nóg beter te maken. Bekijk de mogelijkheden.

Wil je op zaterdag of zondag in onze Audi R8 rijden? Houd dan rekening met een toeslag van €20,-.


Ferrari California